Завладяващ психологически хорър за почитателите на  Мълчанието на агнетата“, очаквайте

...
Завладяващ психологически хорър за почитателите на  Мълчанието на агнетата“, очаквайте
Коментари Харесай

Бестселърът Касапина и орехчето вече и на български

Завладяващ психически хорър за феновете на  „ Мълчанието на агнетата “, очаквайте „ Касапина и орехчето “ с логото на Хермес. Полицията открива следващата жертва на серийния палач Джеръми, който пресата назовава Касапина от блатата. Той примамва млади дами, по-късно ги упоява и води в дома си, където се впуска в психическа игра на котка и мишка, която приключва с мъчителната им гибел. Джеръми набелязва идната си жертва по време на лекции в колежа, в който се записва под подправено име. Емили е млада, амбициозна и мощна и ще му насочи предизвикването, за което от дълго време копнее. Пред очите ѝ умират двама от другите пленници на психопата, само че тя е подготвена на всичко, с цел да оцелее.

 

Съдебната лекарка Рен Мълър има енциклопедични познания за закононарушенията в района и богат опит в моргата. Тя оказва помощ на детектив Леру, който проверява следващото грубо ликвидиране. Случаите се натрупат лавинообразно, само че детективът не може да разгадае смисъла на оставените от килъра улики. Благодарение на бързата мисъл и мощна вътрешен глас на Рен обаче откриват идната жертва, която е заровена жива. Тя е парализирана от кръста надолу, което подухва мемоари за брутални закононарушения отпреди седем години. Възможно ли е Касапина от блатата да се е завърнал, по-дързък от всеки път, с цел да довърши започнатото?

 
Алейна Ъркхарт приключва престъпно право, логика на психиката и биология. Работи като помощник-патолог и ко-водеща на известния подкаст за същински закононарушения „ Зловещо “. Живее в Бостън със брачна половинка си и трите им дъщери. Дебютният ѝ разказ „ Касапина и орехчето “ се появява на пазара предходната есен и единствено за 10 дни от него са продадени 70 000 екземпляра. Заема второ място в класацията за най-продавани книги на „ Ню Йорк Таймс “, става бестселър на „ Пъблишърс Уикли “ и „ Amazon “, където е разгласен и за книга на годината в категория „ Мистерия, трилър и съспенс “.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР